Bianco Puro 150ml / Puur Wit Wasparfum

€ 10,95

€ 9,05 exclusief BTW
Artikelnummer
8051773606915

Pakket wordt bijgewerkt

Wasparfum Bianco Puro Parfumwas Beschrijving

Bianco Puro is een geur met een intense en onmiskenbare geur, ideaal voor liefhebbers van klassieke aroma's. Deze geur voert je terug naar vroeger, naar tijden waarin de omhullende en schone geur je zachte ochtendontwaken begeleidde. Het is een parfum met karakter dat langdurig op je kleding blijft hangen, een geur waar je niet meer zonder wilt.

Geurnoten:

  • Topnoten: Lelietje-van-dalen, Aldehyde
  • Hartnoten: Geranium, Witte Roos, Groene Noten
  • Basisnoten: Muskus, Vanille

Omschrijving:

Bianco Puro opent met frisse en delicate noten van lelietje-van-dalen, gecombineerd met het sprankelende karakter van aldehyde. Het hart van de geur wordt gevormd door de bloemige accenten van geranium en witte roos, die een elegante en verfijnde indruk geven. Groene noten voegen een natuurlijke frisheid toe aan het midden van het parfum. De basis van muskus en vanille zorgt voor een warme en sensuele afronding, die de geur zijn blijvende karakter verleent.

Dit parfum biedt een bloemige noot met een hart van witte roos en geranium, verfraaid met de subtiele en frisse accenten van lelietje-van-dalen. De muskus en vanille in de basis zorgen voor een zachte, maar toch diepe geurbeleving die zowel vertrouwd als tijdloos aanvoelt.