Argan 500ml / Argan Wasparfum

€ 24,95

€ 20,62 exclusief BTW
Artikelnummer
8051773606779

Pakket wordt bijgewerkt

Wasparfum ARGAN

Arganen is een geur die de essentie en charme van de oostelijke landen in zich draagt. Deze geur is zowel zoet als amberkleurig, en biedt een warme, omhullende ervaring die een gevoel van welzijn en sereniteit oproept. De compositie van de geur is zorgvuldig samengesteld om een harmonieuze balans te creëren tussen frisheid, bloemige nuances en diepe, aardse tonen.

Topnoten:

  • Citrustonen: Deze frisse en sprankelende noten openen de geur en zorgen voor een verkwikkend begin dat meteen de zintuigen prikkelt.

Hartnoten:

  • Lelietje-van-dalen: Bekend om zijn delicate en bloemige geur, voegt lelietje-van-dalen een zachte, romantische dimensie toe.
  • Cyclamen: Deze bloemige noot is fris en licht, en versterkt de bloemige kern van de geur zonder te overheersen.

Basisnoten:

  • Cederhout: Dit houtachtige element geeft de geur een diepe, aardse ondertoon die warmte en rust uitstraalt.
  • Witte muskus: Deze noot voegt een zachte, sensuele laag toe, waardoor de geur een langdurige, huidnabije kwaliteit krijgt.
  • Vanille: Bekend om zijn zoetheid, voegt vanille een geruststellende, comfortabele diepte toe die de hele geurcompositie verzacht en omhult.

Beschrijving: Argan opent met levendige citrustonen die een verfrissende start geven, gevolgd door de delicate en bloemige hartnoten van lelietje-van-dalen en cyclamen. De geur eindigt met een rijke basis van cederhout, witte muskus en vanille, die een warme, omhullende en langdurige indruk achterlaat. Perfect voor liefhebbers van warme en omhullende geuren, biedt Argan een betoverende ervaring die de zintuigen kalmeert en een gevoel van welzijn en sereniteit bevordert.